ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισχυρή έκρηξη στην Έγκωμη - Γκρεμίστηκε οικία (Φωτογραφίες)

Σε συναγερμό οι Αρχές - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

24news team

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/2), σε τριώροφη οικία στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα ενώ υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές και πτώσεις τοιχοποιίας στο ισόγειο της κατοικίας όπου βρίσκεται αριθμός στούντιο (6 συνολικά), 4 στούντιο στο ισόγειο και 2 στην αυλή της κατοικίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, ένα άτομο ηλικίας 20 ετών, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό ενώ δεύτερο άτομο μεταφέρθηκε σε κατάσταση πανικού επίσης στο Νοσοκομείο για παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Η Πυροσβεστική κάνει έρευνα και επιθεώρηση του χώρου με τον κο. Κεττή να σημειώνει πως εκ πρώτης όψεως η έκρηξη προκλήθηκε λόγω πιθανής απώλειας υγραερίου. Στις έρευνες συμμετέχουν και ανιχνευτικοί σκύλοι της ΕΜΑΚ. 

Έχουν ήδη δοθεί οδηγίες από την Αστυνομία για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό, για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες

Σημειώνεται ότι από την έκρηξη προκλήθηκε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X