ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έκρηξη» καταγγελιών για τα μέτρα

Καταγγέλθηκαν πολίτες και τρία υποστατικά

Η Αστυνομία κατήγγειλε το τελευταίο 24ωρο 213 πολίτες και τρεις ιδιοκτήτες υποστατικών, στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου διενεργήθηκαν 12.754 έλεγχοι

Στη Λευκωσία έγιναν 3.506 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 51 πολίτες.  Στη Λεμεσό η Αστυνομία έκανε 2.303 ελέγχους και κατήγγειλε 63 πολίτες, ενώ στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 2.088 έλεγχοι και έγιναν 43 καταγγελίες πολιτών.

Εξάλλου, στην Πάφο η Αστυνομία έκανε 1.408 ελέγχους και κατήγγειλε 24 πολίτες και δυο ιδιοκτήτες υποστατικών, και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.465 έλεγχοι και έγιναν 28 καταγγελίες πολιτών και μια καταγγελία ιδιοκτήτη υποστατικού. Στη Μόρφου έγιναν 1.280 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν τέσσερις πολίτες.

Η Τροχαία έκανε 610 ελέγχους χωρίς να προκύψουν οποιεσδήποτε καταγγελίες.

Η ΜΜΑΔ διενήργησε 17 ελέγχους χωρίς επίσης να υπάρξει κάποια καταγγελία, και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία 77 ελέγχους χωρίς να καταγγελθεί οποιοσδήποτε.

Όσον αφορά τα υποστατικά:

  • Καταγγέλθηκε μπυραρία στη Πάφο, η οποία λειτουργούσε κανονικά και σέρβιρε πελάτες. Εναντίον του ιδιοκτήτη σχηματίζεται φάκελος και οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου ενώ εκδόθηκε και εξώδικο ύψους 500 ευρώ.  
  • Κατάστημα ρούχων στην Χλώρακα διαπιστώθηκε ότι είχε περισσότερους πελάτες από τον επιτρεπόμενο αριθμό βάσει τα τετραγωνικά του καταστήματος 
  • Καφέ στην Αμμόχωστο λειτουργούσε κανονικά και σέρβιρε πελάτες. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση