ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκρήξεις ΑΤΜ: «Φωτογραφίζονται» τα ίδια πρόσωπα - Σχέδιο για να τους βάλουν stop!

Προκαλεί πονοκέφαλο στις Αρχές η νέα… μόδα

Τέσσερα «χτυπήματα» στην Λεμεσό και ένα στην Λευκωσία, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής από τον Ιανουάριο του 2020, μέχρι τις αρχές Απριλίου, σε αυτόματες ταμειακές μηχανές, με τους δράστες να καταφέρνουν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο τρόπος που έδρασαν τα εγκληματικά στοιχεία σε όλες τις περιπτώσεις στη Λεμεσό, είναι ο ίδιος, ενώ η Αστυνομία από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχει περισυλλέξει για τους δράστες, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται πάντα για τα ίδια άτομα.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία είχε δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες δύο ατόμων ως καταζητούμενα για ένα εκ των πρώτων «χτυπημάτων» που σημειώθηκαν στην Λεμεσό.   

Αναμένεται ότι αρμόδιοι από Αστυνομία, Εμπορικές Τράπεζες και JCC θα παρακαθίσουν σε τηλεδιάσκεψη ώστε να συζητηθούν και να αποφασιστούν τρόποι, ώστε να μπει ένα τέλος σ’ αυτή τη νέα μόδα που φαίνεται να είναι σε έξαρση.


Ανατινάζουν ΑΤΜ - Έφεραν την... μόδα της Ελλάδας στην Κύπρο! (pics)


Πάντως, ένα πρώτο μέτρο που φαίνεται να εγκρίνεται, είναι η τοποθέτηση λιγότερων χρημάτων στις ΑΤΜ τα βράδια, ώστε οι δράστες να μην καταφέρνουν να αποσπούν τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αν όντως γίνει πράξη η εν λόγω σκέψη, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα προς το κοινό, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε σύγχυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση