ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεψε όχημα - Τι εντόπισαν στην κατοχή του

Υπό κράτηση 28χρονος

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και yπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη αργά το απόγευμα, από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του οχήματος. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το όχημα κλάπηκε γύρω στις 4μ.μ. το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης οικίας φιλικού της προσώπου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 28χρονος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, συγκεκριμένο ανοιχτό χώρο στην Πάφο όπου εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα. Εντός του οχήματος σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχε και κινητό τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες στο όνομα του ιδιοκτήτη του καθώς και to χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Μετά τον εντοπισμό του οχήματος βρέθηκαν μόνο οι τρεις τραπεζικές κάρτες, και έλειπε το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο.

Περαιτέρω στην κατοχή τoυ υπόπτου φέρεται εξάλλου να βρέθηκε σακούλι που περιείχε κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, ένας σταυρός, δύο σκουλαρίκια και μία καδένα.

Ο 28χρονος είναι ύποπτος για τα αδικήματα της κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση