ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκκληση Αστυνομίας - Ψάχνουν αυτοκίνητο που κτύπησε μοτοσικλέτα και έφυγε

Αναζητείται και το αυτοκίνητο Peugeot 307cc χρώματος μπλε που οδηγούσαν οι δύο ύποπτοι

Δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, μοντέλο 307cc, μπλε χρώματος, έτους κατασκευής 2004, που φέρεται να ενεπλάκησαν σε τροχαία σύγκρουση με μοτοσικλέτα που οδηγούσε άντρας ηλικίας 40 ετών, χθες το βράδυ στη Λεμεσό, αναζητεί η Αστυνομία. Οι δύο ύποπτοι εγκατέλειψαν με το αυτοκίνητό τους τη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης, χωρίς να παράσχουν βοήθεια στον 40χρονο μοτοσικλετιστή, που τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του πόδι.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.25 το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στο ύψος της συμβολής με την οδό Νίκου Παττίχη, στη Λεμεσό, όπου ο 40χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός αυτοκινήτου που κινείτο στη λεωφόρο, προς αντίθετη με τον μοτοσικλετιστή κατεύθυνση, φέρεται να επιχείρησε με στροφή δεξιά να εισέλθει στην οδό Νίκου Παττίχη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα να συγκρουστούν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε για λίγο στη σκηνή, την οποία ωστόσο εγκατέλειψε στη συνέχεια με το όχημά του.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στο δεξί πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Στη σκηνή του τροχαίου εντοπίστηκε η μία πινακίδα εγγραφής του αυτοκινήτου μάρκας Peugeot, που όπως διαπιστώθηκε εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του είναι 43χρονος, ο οποίος αναζητείται. Σύμφωνα με στοιχεία που λήφθηκαν από πολίτες που αντιλήφθηκαν την τροχαία σύγκρουση, το αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσαν δύο άλλα πρόσωπα, αγνώστων στο παρόν στάδιο στοιχείων, που μαζί με το όχημα επίσης αναζητούνται από την Αστυνομία.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης, αλλά και που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δύο επιβατών του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805252 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X