ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκκενώθηκε η παραλία Μακένζη λόγω βλάβης στο αποχετευτικό σύστημα

Ναυαγοσώστες με μεγάφωνα κάλεσαν τους λουόμενους να απομακρυνθούν

Εκκενώθηκε το πρωί η παραλία Μακένζη στη Λάρνακα λόγω βλάβης που υπέστη σωλήνας του αποχετευτικού συστήματος στην περιοχή του αεροδρομίου.

Ναυαγοσώστες με μεγάφωνα κάλεσαν τους λουόμενους να απομακρυνθούν από την παραλία λόγω της έντονης δυσοσμίας που επικρατούσε στην περιοχή και επειδή υπήρχε εκροή λυμάτων στην παραλία.

Ο Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας Άγγελος Χατζηχαραλάμπους ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «η βλάβη που παρατηρήθηκε το πρωί σε σωλήνα του αποχετευτικού συστήματος έχει εντοπιστεί και απομονωθεί, με αποτέλεσμα να σταματήσει η εκροή λυμάτων πάνω στη παραλία. Το ΣΑΛ χρησιμοποιεί εναλλακτική δίοδο για μεταφορά των λυμάτων μέχρις ότου γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για αποκατάσταση της ζημιάς».

Πρόσθεσε ότι «συνεργεία του ΣΑΛ βρίσκονται στο Μακένζη και θα προχωρήσουν σε άντληση λυμάτων επί της παραλίας και σε καθαρισμό της συγκεκριμένης περιοχής. Ακόμα μέλη του Υγειονομικού Τμήματος του Δήμου Λάρνακας που μετέβησαν αμέσως στο σημείο της βλάβης, θα πάρουν δείγματα λυμάτων τα οποία θα σταλούν για αναλύσεις, ούτως ώστε να γνωρίζουμε πότε θα επιτραπεί στον κόσμο να επιστρέψει στη παραλία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X