ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε delivery ναρκωτικών ο Μίμης

Γνωστός στις Αρχές

24news team

Σε κύκλωμα ναρκωτικών εμπλέκεται ο καταζητούμενος Διομήδης Ευαγγέλου, ο οποίος είναι καλά γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές και φέρεται να διακινούσε διάφορα είδη παράνομων ουσιών σε περιοχές της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του, προέκυψε μαρτυρία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Όπως πληροφορούμαστε καταζητείται για τα εξής:

473 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης
146 γραμμάρια MDMA
170,5 γραμμάρια κάνναβης
143 γραμμάρια έκσταση

Ο Ευαγγέλου φέρεται να έκανε παραδώσεις ναρκωτικών σε πελάτες με το αζημίωτο ενώ σημειώνεται πως για την προαναφερθείσα υπόθεση οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα. Οι έρευνες των Διωκτικών Αρχών συνεχίζονται με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την φωτογραφία και τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Εξάλλου για την ίδια υπόθεση, οι Αρχές καταζητούσαν 27χρονη, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Πρόκειται για τον:

Διομήδη (Μίμης) Ευαγγέλου, 48 ετών, ημερομηνία γέννησης 06/02/1975, και

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση