ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είχε στην οικία του λαγούς - Χειροπέδες σε 59χρονο για λαθροθηρία

Εντόπισαν παράνομα φυσίγγια

Υπόθεση λαθροθηρίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, μετά τον εντοπισμό από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, στην οικία 59χρονου, τριών σκοτωμένων λαγών και ποσότητας κρέατος που πιστεύεται ότι πρόκειται για κρέας αγρινού.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να οδηγεί αυτοκίνητο στο δρόμο Πύργου – Παχύαμμου, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα σήμερα και ανακόπηκε για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, στο όχημα του 59χρονου εντοπίστηκε αριθμός φυσιγγίων, μεταξύ των οποίων και εφτά πλήρη φυσίγγια απαγορευμένου τύπου, με αποτέλεσμα τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 59χρονου, όπου μέσα σε ψυκτικό θάλαμο ανευρέθηκαν τρεις λαγοί και κομμάτια από κρέας που  διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για κρέας αγρινού.

Στην οικία εντοπίστηκε επίσης μία μηχανή αναπαραγωγής ήχων άγριων πτηνών, καθώς και πέντε κυνηγετικά πυροβόλα όπλα, των οποίων όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο 59χρονος είναι ο νόμιμος κάτοχος.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και παραδόθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για διερεύνηση της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X