ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είχαν… προηγούμενα - Δεν συμφωνούν για το ποιος μαχαίρωσε τον 31χρονο

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά το θύμα

24news team

Επαγγελματικές διαφορές φαίνεται να είχαν τα τέσσερα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συμπλοκή που σημειώθηκε στη πλατεία της Γεροσκήπου, γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής (6/6).

Ήδη η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων από την Βουλγαρία, ηλικίας 25 ετών, ενώ ο 31χρονος ομοεθνής τους που τραυματίστηκε από μαχαίρι και έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία, αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας περίπου 40 ετών, επίσης από την Βουλγαρία, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν στη σκηνή όταν σημειώθηκε η συμπλοκή.

Οι δύο συλληφθέντες, καταθέτοντας στις Αρχές, παραδέχθηκαν την παρουσία τους στην σκηνή, ωστόσο, αρνούνται ότι ένας εκ των δύο ανέσυρε το μαχαίρι. Ισχυρίστηκαν μάλιστα ότι το πρόσωπο που καταζητείται ήταν αυτός που τραυμάτισε τον 31χρονο με το μαχαίρι και ότι ο ρόλος αυτών εκεί, ήταν για να κατευνάσουν τα πνεύματα.  Πάντως, η Αστυνομία, κατέχει μαρτυρίες ότι αυτός που ανέσυρε το μαχαίρι και τραυμάτισε τον 31χρονο ήταν ο ένας εκ των δύο 25χρονων που ήδη συνελήφθη.

Όσον αφορά τα κίνητρα της επίθεσης, μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι τέσσερεις άνδρες από την Βουλγαρία δούλευαν μαζί στο παρελθόν στη Λευκωσία, σε εργασία με σίδερα και από εκεί φέρεται να είχαν ξεκινήσει οι παρεξηγήσεις. Πάντως, οι εμπλεκόμενοι έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς στις Αρχές, οι οποίοι διερευνώνται.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους, ενώ συνεχίζει να καταζητείται το τρίτο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X