ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασαν δύο για την απόπειρα φόνου στην Έγκωμη (Pics)

Ψάχνουν μεγάλο «ψάρι»

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 5:45 ξημερώματα Κυριακής (3/11), στην οδό Ανδρέα Δημητρίου, στη Λευκωσία έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Έγκωμης.

Με βάση τα γεγονότα, Ελληνοκύπριος μετά από έντονο καβγά με Σύριο, ανέσυρε πιστόλι πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Πριν από λίγο συνελήφθηκε 42χρονος, ο οποίος καταζητείτο δυνάμει Δικαστικού εντάλματος, για αδικήματα απόπειρας φόνου που διαπράχθηκαν σήμερα στην Λευκωσία.

Επίσης συνελήφθη 43χρονος, για αυτόφωρο αδίκημα, ως συνεργός μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Ο φερόμενος δράστης σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι γνωστός στις αρχές και υπό παρακολούθηση, μάλιστα, φωτογραφίζεται ως «παίκτης» της νύκτας.

Προηγούμενη ενημέρωση

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, αδέρφια εκ Συρίας, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του ενός κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε την σκηνή με μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας να διεξάγουν εντατικές έρευνες συλλέγοντας διάφορα τεκμήρια, ενώ παράλληλα οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του φερόμενου δράστη με τις έρευνες να στρέφονται στον κόσμο των ναρκωτικών.

Τρεις οι καταζητούμενοι για την απόπειρα φόνου

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος δήλωσε: «Η ώρα 5:45 τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από πληροφορία για συμπλοκή στην οδό Ανδρέα Δημητρίου, στη Λευκωσία έξω από νυχτερινό κέντρο μετέβησαν στην σκηνή μέλη της Αστυνομίας όπου διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα δέχθηκαν πυροβολισμούς με πιστόλι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Όσον αφορά τους τραυματίες ο κ. Σιάηλος είπε ότι, «με την εξέταση που έγινε στους τραυματίες διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι και η κατάστασή του κρίνεται ως κρίσιμη ενώ ο 42χρονος είναι εκτός κινδύνου και απολύθηκε».

Τρεις οι καταζητούμενοι της απόπειρας σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, «από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ενεπλάκησαν πέντε πρόσωπα από τους οποίους τρεις καταζητούνται με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και πρόκειται για άτομα ηλικίας 44, 42 και 37 ετών. Τα αίτια της συμπλοκής είναι υπό διερεύνηση. Όπως φαίνεται, τα άλλα δύο πρόσωπα που καταζητούνται ήταν μαζί με τον δράστη την ώρα του επεισοδίου».

Η ένταση άρχισε από νωρίς

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Σιάηλος ανέφερε ότι «ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου σε δηλώσεις του είχε επισημάνει ότι ειδοποίησε την Αστυνομία διότι η ένταση άρχισε από νωρίς το βράδυ και γύρω στις 2:40 μετέβησαν στην σκηνή 3 μέλη του ΟΠΕ και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία φασαρία η οποία να προκαλούσε ανησυχία. Εξέτασαν την σκηνή και παρέμειναν για λίγο ωστόσο δεν διαπιστώθηκε το οτιδήποτε έτσι αποχώρησαν.

Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ο δράστης να πυροβόλησε συνολικά 3 φορές, ο ένας πυροβολισμός χτύπησε τον 30χρονο στο κεφάλι ο δεύτερος χτύπησε τον 42χρονο ενώ ο τρίτος ήταν στον αέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X