ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγε τροχός λεωφορείου που μετέφερε μαθητές - «Σοκάρει το περιστατικό» (vid)

Τι λέει για το περιστατικό ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης

24news team

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, λεωφορείο το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο παρά την έξοδο προς Αθηένου, έχασε μία ρόδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση, ενώ ευτυχώς δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Για το περιστατικό, μίλησε στις «Τομές στα Γεγονότα» στο Σίγμα, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

«Πραγματικά σοκάρει το περιστατικό, είναι μια ανεπίτρεπτη κατάσταση», δήλωσε σημειώνοντας ότι το λεωφορείο είναι 14 χρόνων, άρα εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Υπουργός, έχει περάσει με επιτυχία τον τεχνικό έλεγχο, ενώ πριν τρεις ημέρες του είχαν αλλάξει τους τροχούς. Όπως είπε, θα ζητήσει αναλυτική έκθεση για το περιστατικό.

Μητέρα μαθητή, ανήρτησε στο twitter ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της: «Ο γιος μου ήταν σήμερα στο 2ο λεωφορείο προς Λάρνακα, εκδρομή με το σχολείο. Στο μπροστινό λεωφορείο εκσφενδονίστηκαν οι τροχόι στο highway. Από καθαρή τύχη και όχι θαύμα, δεν θρηνούμε θύματα. Έχει που το μεσημέρι θωρώ τον και φιλώ τον ασταμάτητα. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X