ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κι άλλη τραγωδία - «Έσβησε» ο 23χρονος Μιχάλης ένα χρόνο μετά το τροχαίο

Δεν τα κατάφερε ο 23χρονος

Ένα χρόνο πάλευε να κρατηθεί στη ζωή ο 23χρονος Μιχάλης Νικολάου από την Παλλουριώτισσα, ωστόσο δυστυχώς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έχασε την μάχη.

Ο νεαρός νοσηλευόταν από τις 18 Δεκεμβρίου 2018 στην Εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με την μοτοσικλέτα του.

Ο θάνατος του Μιχάλη την Δευτέρα, βυθίζει άλλη μια οικογένεια στo πένθος, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και προστίθεται στην μαύρη λίστα των θυμάτων για το 2019. 

Το τροχαίο το 2018

Ο 23χρονος, συγκεκριμένα, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της 18ης Δεκεμβρίου 2018, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Ανδρέου, κατευθυνόμενος προς την οδό Πουλίου και Καποτά, στην Παλλουριώτισσα, Λευκωσία, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στη συμβολή με την οδό Κυριάκου Κολοκάση, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος κατευθυνόμενος από την οδό Κυριάκου Κολοκάση, προς την οδό Αγίου Ανδρέου.

Κατά τη σύγκρουση, ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύθηκε.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διενήργησαν εξετάσεις, ενώ ο 58χρονος υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.

Τα αίτια πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης διερεύνησε ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X