ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφιαλτικές στιγμές για 66χρονη: «Πιάστηκαν» οι δράστες

Στην υπόθεση πιθανόν να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο

Στην σύλληψη ενός Ελληνοκύπριου και ενός αλλοδαπού, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με υπόθεση ληστείας, με θύμα 66χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 46 και 49 ετών.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Η Αστυνομία φαίνεται να έφτασε στα ίχνη των δύο προσώπων, έπειτα από σχετική μαρτυρία που εξασφάλισε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Σήμερα ο 46χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 49χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι η 66χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται, αλλά σε σταθερή κατάσταση. 

Τα γεγονότα της υπόθεσης:

Υπόθεση ληστείας, με θύμα 66χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Η 66χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 8.30π.μ. της 28ης Ιουνίου, δεμένη και τραυματισμένη εντός του διαμερίσματός της που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο νωρίτερα, γύρω στις 8π.μ., η 66χρονη, εξερχόμενη του διαμερίσματός, δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονταν κρυμμένοι στο κλιμακοστάσιο.


Λεμεσός: Τον έδειραν στη μέση του δρόμου μπροστά σε κόσμο - Δεν μίλησε


Οι δράστες, που φέρονται να της έστησαν καρτέρι,  κτύπησαν με σιδηρολοστό την 66χρονη και στη συνέχεια όταν η γυναίκα λιποθύμησε λόγω των κτυπημάτων,  την οδήγησαν εντός του διαμερίσματός της,  την έδεσαν πισθάγκωνα, τη φίμωσαν και απαίτησαν χρήματα και κοσμήματα. 

Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από το γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι. Ο γιος της μετέβη στην πολυκατοικία όπου διαμένει η μητέρα του και όταν την αντίκρισε σε κακά χάλια ενημέρωσε αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο.

Μαρτυρίες που κατέχει η αστυνομία αναφέρουν ότι τους δράστες ανέμενε με αυτοκίνητο τρίτο άτομο, το οποίο τους απομάκρυνε από τη σκηνή.

Η 66χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της περιγραφόταν ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, οι δύο δράστες περιγράφονταν ως ύψους, 1.75μ. περίπου, ενώ κατά τη διάπραξη της ληστείας είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με χειρουργικές μάσκες.

Ο πρώτος περιγραφόταν ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, με κοντά, καστανόξανθα μαλλιά, ενώ ο δεύτερος ως λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση