ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του για καλό σκοπό ο Πρόεδρος (εικόνες)

Στο πλαίσιο του Telethon 2023

Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε σήμερα στον αγώνα futsal που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Telethon 2023, στα γήπεδα του GC School.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του αγώνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Συγχαίρω τον Αθλητικό Σύνδεσμο Αστυνομικών Κύπρου για τη διοργάνωση αυτή που έχει καταστεί θεσμός. Μια εκδήλωση που έρχεται να συνεισφέρει στο Telethon, αλλά και την ίδια στιγμή να τιμήσει τη μνήμη ενός άξιου αξιωματικού της Αστυνομίας Κύπρου που έφυγε νωρίς.

Είμαστε εδώ, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης, για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, αυτή την πρωτοβουλία, και θεωρούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ιδιαίτερα σημαντικές».

Λίγα λόγια για τον τέως Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου

Ο τέως Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Θωμάς Ευθυμίου, γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1966 στη Λευκωσία από τον Ευθύμιο και την Ελένη και ήταν ο τελευταίος στη σειρά από τα οκτώ αδέλφια του, χάθηκε απρόσμενα και άδικα ανήμερα των 50ών γενεθλίων του, αφήνοντας πίσω σύζυγο και τέσσερα παιδιά.

Στην Αστυνομία εντάχθηκε στις 6/11/1989 και ανήλθε στην ιεραρχία της Αστυνομίας, μέχρι τον βαθμό του Αστυνόμου Β΄ στις 1/1/1997. Υπηρέτησε στα κυριότερα επιχειρησιακά Τμήματα της Αστυνομίας, με ιδιαίτερα σημαντική προσφορά στα Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας για έντεκα συνολικά χρόνια. Διετέλεσε επίσης Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών για έναν χρόνο, ενώ για πέντε συνεχή χρόνια υπηρέτησε στη νευραλγική θέση του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Επιχειρήσεων της Επαρχίας Λευκωσίας.

Από την πορεία της 27χρονης σταδιοδρομίας του στην Αστυνομία φαίνεται ότι ανάλωσε όλα σχεδόν τα χρόνια του στην πρώτη γραμμή για την πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης υπηρεσίας του, του απονεμήθηκαν επτά ηθικές και υλικές αμοιβές για την εξαίρετη υπηρεσία του στη διερεύνηση και εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων.

Η κηδεία του Θωμά Ευθυμίου τελέστηκε στις 17/4/2016 και με πόνο ψυχής πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον εξαίρετο αστυνομικό και άνθρωπο Θωμά Ευθυμίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X