ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρουσιώτης-Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου ο Μυλωνάκης μετά τη δημοσίευση

«Είμαι υπόλογος για τις δικές μου δημοσιεύσεις στην Κύπρο»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέα ανάρτηση του Μακάριου Δρουσιώτη, μετά την περιπέτεια της υγείας του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες στον Ευαγγελισμό, καθώς διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Στην ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων, «εκφράζω τη συμπάθεια μου για την περιπέτεια στην υγεία του κ. Μυλωνάκη και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση»

Όπως αναφέρει, «είμαι υπόλογος για τις δικές μου δημοσιεύσεις στην Κύπρο». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Μακάριο Δρουσιώτη, στις 31 Μαρτίου επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά ο κ. Μυλωνάκης, και «αναφέρθηκε στο δημοσίευμα μου, και μου είπε πως πρέπει να επρόκειτο για συνωνυμία».

Όπως αναφέρει ο κ. Δρουσιώτης, απάντησε ότι θα ελέγξει τα μηνύματα που τον αφορούσαν και θα επανερχόταν. «Ακολούθως, του έστειλα με SMS δύο φωτογραφίες μηνυμάτων. Στο ένα αναφέρεται το όνομα του και φαίνεται η φωτογραφία του. Και στα δύο μηνύματα υπάρχει τηλεφωνικός αριθμός. Είναι ο ίδιος με τον αριθμό από τον οποίο με κάλεσε ο κ. Μυλωνάκης. Δεν υπήρξε καμιά συνέχεια στην επικοινωνία μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση