ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Διπλή εξαφάνιση: Επέστρεψαν στο σημείο οι Αρχές - Βρήκαν και φυσίγγια

Εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά στο σπίτι του 32χρονου

24news team

Δύο κυνηγετικά όπλα εντοπίστηκαν στο σπίτι του 32χρονου Σύρου που τελεί υπό κράτηση σχετικά με την εξαφάνιση των δύο γυναικών που κατάγονται από την Ρωσία.

Μάλιστα, οι Αρχές, από τις έρευνες που έκαναν στην εξοχική κατοικία, βρήκαν και δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια κοντά σε κάδο σκουπιδιών. Τα όπλα στάλθηκαν για βαλλιστικές εξετάσεις, ενώ για εξειδικευμένες εξετάσεις στάλθηκαν και τα φυσίγγια.

Πάντως, η Ελληνοκύπρια σύζυγος του 32χρονου, σε κατάθεσή της, αναφερόμενη στα δύο κυνηγετικά, είπε ότι ο ύποπτος είναι κυνηγός.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 32χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές και συνεχίζει να προβάλλει τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται οι δύο γυναίκες.

Για την υπόθεση καταζητείται επίσης 23χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Λεμεσού, τον οποίο «έδωσε» ο 32χρονος. Ο 23χρονος έχει «πλούσιο» βιογραφικό και είναι γνωστός στις Αρχές.


Διπλή εξαφάνιση: Μπλεγμένος και αλλού ο 23χρονος - Τον ψάχνουν για σοβαρές υποθέσεις


Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) οι ανακριτές επέστρεψαν στην περιοχή του εξοχικού για εκ νέου έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, παρά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστου Ανδρέου, στο ΚΥΠΕ, όπου ανέφερε ότι οι έρευνες στο σημείο έχουν ολοκληρωθεί. Όμως, όπως είχε τονίσει, αν προκύψει οποιοσδήποτε λόγος, οι Αρχές θα επιστρέψουν για νέες έρευνες στο σημείο.

Σε σημερινές του δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Ανδρέου ανέφερε επίσης ότι, οι εξετάσεις συνεχίζονται και αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που έχουν εντοπιστεί, καθώς και η αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 32χρονου υπόπτου, που τελεί υπό κράτηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση