ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμος Λευκωσίας για Κένεντι: Έργα βελτίωσης, αλλά...

Η διευκρίνιση για την εξέλιξη των εργασιών

Ανακοίνωση με την οποία ο Δήμος Λευκωσίας διευκρινίζει το τι ακριβώς θα γίνει με την λεωφόρο Κένεντι, δόθηκε στην δημοσιότητα το απόγευμα της Πέμπτης 19/09, μετά την αποκάλυψη της «Καθημερινής» ότι στα υπόλοιπα έργα ανάπλασης που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πρωτεύουσα θα προστεθεί κι αυτό.

Ο Δήμος, με την ανακοίνωσή του, εξηγεί ότι τα έργα δεν θα επηρεάσουν την τροχαία κίνηση, αφού, όπως αναφέρει, δεν θα κλείσει ο δρόμος: 

«Έργα βελτίωσης στη λεωφόρο Κένεντι αλλά δεν θα κλείσει ο δρόμος

Αναφορικά με δημοσιεύματα σε σχέση με έργα στη λεωφόρο Κένεντι, ο Δήμος Λευκωσίας διευκρινίζει ότι πράγματι προγραμματίζονται έργα στη λεωφόρο τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση των πεζοδρομίων και στη δημιουργία κόλπων στάθμευσης. Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά μικρές φάσεις και επί των πεζοδρομίων. Σε καμιά περίπτωση δεν θα κλείσει ο δρόμος. Η ημερομηνία έναρξης των εργασιών θα ανακοινωθεί αργότερα, αφού κατακυρωθεί η προσφορά και το θέμα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο».


Έργα στη Λευκωσία: «Έρχεται» και η Κένεντι - Χάρτες


Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της συναδέλφου Μαρίας Χαραλάμπους, οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου- αρχές Νοεμβρίου του 2019 και θα διαρκέσουν περίπου πέντε μήνες. 

Με βάση το σχέδιο και τους στόχους αναβάθμισης της Λεωφόρου, θα δημιουργηθούν αρκετοί νέοι χώροι στάθμευσης δεξιά και αριστερά του δρόμου με στόχο την πιο εύκολη στάθμευση των πολιτών, ανανέωση οδοστρώματος με την προσθήκη νέων σημάνσεων καθώς και επιδιόρθωση των υφιστάμενων πεζοδρομίων.

Ο χάρτης των εργασιών

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X