ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Δικάζεται στις 10 Ιουνίου ο πρώην υποψήφιος βουλευτής

Η υπόθεση αφορά καταγγελία γυναίκας για κατ’ ισχυρισμό βιασμό της, πριν από δέκα χρόνια

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 10 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, πρώην υποψήφιος Βουλευτής για υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας και συγκεκριμένα ισχυρισμούς περί βιασμού της.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι αρχές Μαΐου η Νομική Υπηρεσία άναψε το πράσινο φως στην Αστυνομία να προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου, αφού η κατηγορία του βιασμού θεωρείται κακούργημα.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία γυναίκας για κατ’ ισχυρισμό βιασμό της, πριν από δέκα χρόνια, από άτομο που κατερχόταν υποψήφιος Βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Η γυναίκα έκανε γνωστή την καταγγελία της από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρχές Απριλίου, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ ο τότε υποψήφιος Βουλευτής έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε στις 7 Μαΐου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο σήμερα παρέπεμψε τον πρώην υποψήφιο Βουλευτή σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 10 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση