ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Digital Agenda Cyprus Summit - Τα tips για να μην ταλαιπωρηθείτε

Ξεκινά η μοναδική εμπειρία

Η μοναδική εμπειρία του Digital Agenda Cyprus Summit ξεκινά.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε μερικά tips για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Τι πρέπει να κάνετε 

Ελάτε νωρίς για να αποφύγετε την καθυστέρηση

Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 15:00, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, και από τις 08:00 π.μ. την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Παρακαλώ μην καθυστερήσετε για να μην χάσετε την έναρξη του συνεδρίου που θα αρχίσει στις 17:00 ακριβώς.

Μαζί σας να έχετε το εισιτήριο εγγραφής σας είτε τυπωμένο είτε στο κινητό. Θα λάβετε πάσο από τον χώρο εγγραφής. Το πάσο σας ισχύει και για τις δύο ημέρες (15-16 /10), όπως και για το Night Agenda/ Cocktail Festival.

Εάν δεν έχετε λάβει το εισιτήριό σας, ελέγξτε το junk folder στο email σας. Εάν δεν το έχετε λάβει ακόμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο digitalagendacy@sppmedia.com.

Κατά τον έλεγχο ασφάλειας μπορεί να σας ζητηθεί να ανοίξετε τις τσάντες σας. Βασιζόμαστε στη συνεργασία σας για ένα ασφαλές συνέδριο.

Οι guests της Cyta θα παραλάβουν το πάσο τους από το Cyta VIP γραφείο. Οι επισκέπτες της Cyta θα απολαύσουν το συνέδριο σε θέσεις που έχουν κρατηθεί ειδικά γι’ αυτούς. Ακολουθήστε τις πινακίδες για να τις βρείτε.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ελέγχετε τακτικά το email σας και την ιστοσελίδα μας για τυχόν ενημερώσεις, αλλαγές στο πρόγραμμα και άλλες δραστηριότητες.

Μετά το τέλος του Digital Agenda Cyprus Summit ελάτε μαζί μας στον Δημοτικό Κήπο για τη Night Agenda-Cocktail Festival (15/10). Εκεί θα υπάρχει άφθονο street food αλλά και ποτό από 16 κορυφαία μπαρ από την Αθήνα και την Κύπρο. Με το πάσο σας θα μπορείτε να εξασφαλίσετε τα ποτά σας στη μισή τιμή.

Τη δεύτερη μέρα (16/10) το μεσημεριανό γεύμα θα σερβιριστεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο Garden Day&Night. Ως εναλλακτική λύση μπορείτε να δοκιμάσετε το Street Food Hall που θα εξυπηρετεί το συνέδριο στον Δημοτικό Κήπο.

Λόγω οικολογικής συνείδησης για το συνέδριο δεν τυπώσαμε χάρτη. Αντ’ αυτού έχουμε στείλει τον χάρτη στο email σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τον κάνετε download από την ιστοσελίδα μας digitalagendacy.com.

Ακολουθήστε τις πινακίδες για να βρείτε το food hall, το lounge και τους χώρους για networking. Πίσω από το πάσο σας θα βρείτε επίσης τον χάρτη του συνεδρίου.

Παρακαλώ δείξτε σεβασμό στο το ιστορικό κτήριο που μας φιλοξενεί.

Το Digital Agenda Cyprus Summit γίνεται πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση