ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διευθυντής αρνήθηκε να παραδώσει απολυτήριο σε μαθητές λόγω κουρέματος

Καταγγελία από το ΑΚΕΛ για ρατσιστική συμπεριφορά

Ανακοινώσεις

Σε καταγγελία προχώρησε το ΑΚΕΛ για ρατσιστική και αυταρχική συμπεριφορά εκπαιδευτικού. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διευθυντής σχολείου στη Λάρνακα, αρνήθηκε να παραδώσει απολυτήριο σε μαθητές λόγω κουρέματος. 

«Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας και καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά την επαναλαμβανόμενη αυταρχική, ρατσιστική στάση και συμπεριφορά του διευθυντή σχολείου μέσης εκπαίδευσης στη Λάρνακα, ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει το απολυτήριο σε μαθητή από τη Συρία και άλλους με πρόφαση το κούρεμα τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η Ανακοίνωση

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας και καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά την επαναλαμβανόμενη αυταρχική, ρατσιστική στάση και συμπεριφορά του διευθυντή σχολείου μέσης εκπαίδευσης στη Λάρνακα, ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει το απολυτήριο σε μαθητή από τη Συρία και άλλους με πρόφαση το κούρεμα τους.

Αποτέλεσμα ήταν η διάλυση της τελετής.

Αυτή η στάση του διευθυντή δημιουργεί πολύ συχνά προβλήματα και γονείς διαμαρτύρονται για τη συγκάλυψη και την ανοχή που επιδεικνύει το αρμόδιο Υπουργείο και ο προϊστάμενος του.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο είναι το εξής ερώτημα: Γιατί κρίθηκε αναγκαίο να κληθούν ιδιωτικοί φρουροί ασφάλειας σε μια τελετή αποφοίτησης; Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας να ερευνήσει το περιστατικό και να αποδοθούν επιτέλους ευθύνες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X