ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διέφυγε στο εξωτερικό ο Σήφης;

Εκδόθηκαν ευρωπαϊκά εντάλματα εναντίον του Σήφη και του Rudolf

Εκδόθηκαν τα ευρωπαϊκά εντάλματα εναντίον του 40χρονου Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστού ως «Σήφης» και του 37χρονου Σλοβάκου, Balazovjech Miroslav ή Dydi Rudolf. Οι δυο καταζητούνται για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ο 40χρονος καταζητείται επίσης και για την υπόθεση εντοπισμού των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκδόθηκαν τα ευρωπαϊκά εντάλματα εναντίον των δύο. Από την στιγμή που η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τον 40χρονο στην Κύπρο, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα ή στο εξωτερικό.

Να θυμίσουμε πως για την υπόθεση είχαν συλληφθεί αρχικά τρία άτομα. Πρόκειται για ένα 26χρονο Ελληνοκύπριο, ένα 37χρονο Σύρο και ένα 33χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος .

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν σε σχέση με την μοτοσυκλέτα που εντοπίστηκε στην Παλλουριώτισσα και η οποία μοιάζει με την μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας φόνου. Ο Νίκος Ροδοθέου μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αναγνώρισε την μοτοσυκλέτα ως εκείνη που τον ακολουθούσε και στην οποία επέβαιναν τα δύο πρόσωπα που πυροβόλησαν εναντίον του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε διαμέρισμα στην Λευκωσία, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Μετά τον εντοπισμό των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης είχαμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση. 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2/12 η αστυνομία είχε συλλάβει τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, γνωστό ως «Αλεξούι», και το δικαστήριο διέταξε την κράτησή του για πέντε ημέρες ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Ο 26χρονος στην ανάκριση έδωσε ακόμη ένα όνομα, αυτό του Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστού ως «Σήφη», ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση