ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
34° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Δεν τους βρίσκουν - Καταζητούνται 4 άνδρες στη Λεμεσό (pics)

Τα αδικήματα που διέπραξαν

24news team

Τέσσερις άνδρες, όλοι αλλοδαποί, βρίσκονται στη λίστα των καταζητούμενων που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, για αδικήματα που διαπράχθηκαν, στη Λεμεσό τους τελευταίους έξι μήνες, δηλαδή από τον πρώτο μήνα του 2021.

Οι περισσότεροι καταζητούνται για παρόμοια αδικήματα ενώ κάποιοι εκ των συγκεκριμένων προσώπων, αναζητούνται εδώ και μήνες, ωστόσο, δεν εντοπίζονται.

Η λίστα με τα 4 πρόσωπα που καταζητούνται μέσα στο 2021 στη Λεμεσό, βάσει στοιχείων από την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας (Δες ΕΔΩ):

15/01/2021

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό 27χρονου, από το Καμερούν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, στις 13 Ιανουαρίου 2021.

Ο 27χρονος φέρεται να χρησιμοποιεί το όνομα ENO, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα. Περιγράφεται ως ύψους 1.77μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, ο καταζητούμενος φέρεται να έχει ξυρίσει το μουστάκι, που φαίνεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

22/02/2021

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του VANO RIGISHVILI, 26 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 16 Φεβρουαρίου 2021. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460

04/06/2021

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του NODARI KUTCHASVILI, 63 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 Φεβρουαρίου και 29 Μαΐου 2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25- 805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση