ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν το... χωνεύει ο Ματσάκης για το πόρισμα - «Απαράδεκτη η καθυστέρηση»

Άλλες τρεις μέρες στο κελί ο 30χρονος

24news team

Στο περίμενε βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σχετικά με το θάνατο της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου (11/3), στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Το πόρισμα της ιατροδικαστού Χαράς Σπηλιοπούλου από την Ελλάδα, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο αν ο θάνατος της 28χρονης είναι εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα.

Εξάλλου ο 30χρονος σύντροφος της Lesia, οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου όπου ανανέωσε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών. Θυμίζουμε πως ο 30χρονος συνελήφθη μετά τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροτομής με τις Αρχές βάση αυτού, να διερευνούν φόνο εκ προμελέτης.

Ο 30χρονος επιμένει στην αρχική του εκδοχή ότι ο θάνατος της 28χρονης συντρόφου του προήλθε από ατύχημα, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία.

Ξεκάθαρο το πόρισμα λέει ο Ματσάκης

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλώντας στο 24news σημείωσε ότι το πόρισμα είναι ξεκάθαρο, σημειώνοντας ότι ο θάνατος της 28χρονης οφείλεται σε ατύχημα.

«Το τελικό μου πόρισμα είναι ότι ο θάνατος της Lesia οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσεως σε γκρεμό», δήλωσε στο 24news, ο κος. Ματσάκης.

Όπως σημείωσε αυτό προκύπτει από την εξέταση που διενήργησε στα ρούχα του υπόπτου και της άτυχης 28χρονης αλλά και από την αυτοψία που έκανε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε νεκρή η Ουκρανή.

Ο Μάριος Ματσάκης, εξαπέλυσε πυρά ως προς την καθυστέρηση που παρατηρείται στο πόρισμα της κας Σπηλιοπούλου.

«Είναι απαράδεκτο ότι το πόρισμα της κας. Σπηλιοπούλου δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής», είπε, ενώ έκανε λόγο για εγκληματική και προβληματική καθυστέρηση.

Η γνωριμία με τον 30χρονο και η διασκέδαση πριν το θάνατο

Όπως έγινε γνωστό, η Lesia είχε γνωριστεί πριν ένα μήνα περίπου με τον φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, οι δύο τους, ήρθαν σε επαφή μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενώ η σχέση τους, όπως προκύπτει, εξελίχθηκε σε ερωτική.

Εξάλλου το βράδυ της Παρασκευής (10/3), πριν το μοιραίο γεγονός, η 28χρονη με τον 30χρονο φίλο της διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Πάφου και στην συνέχεια βρέθηκαν στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

Ανέτρεψε τα δεδομένα η πρώτη νεκροτομή

Υπενθυμίζεται πως, μετά από πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης από την Ουκρανία ανατράπηκαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο σώμα της νεαρής, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Συγκεκριμένα η άτυχη 28χρονη, σύμφωνα με την νεκροτομή, φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Επιπλέον οι ιατροδικαστές, εντόπισαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 28χρονης, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από την πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X