ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν σταματούν τα τεστ κορωνοϊού στην Αραδίππου

250 ακόμη τεστ σε κατοίκους

Ακόμη 250 δείγματα για κορωνοϊό θα ληφθούν στον Δήμο Αραδίππου όπως δηλώνει στο 24news, ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Ευαγελίδης.

Της Άντρης Θρασυβούλου

 Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αραδίππου, η δειγματοληψία θα γίνει αύριο Τρίτη (7/3) έπειτα από το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν κάτοικοι ώστε να υποβληθούν σε τεστ.

Ο κ. Ευαγγελίδης ανέφερε ότι η δειγματοληψία θα γίνει έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου και με οικονομική συνεισφορά επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. 

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιείται δωρεάν στο δημοτικό ιατρείο της Αραδίππου εκεί όπου λήφθηκαν και τα 508 συνολικά δείγματα από δημότες. 

Ο Δήμος Αραδίππου δεν εφυσυχάζει παρά τα θετικά αποτελέσματα που καταδεικνύουν οι εργαστηριακές διαγνώσεις που έχουν διενεργηθεί, τόνισε ο Δήμαρχος. «Συνεχίζουμε να μένουμε στο σπίτι μας και να υπακούμε στα μέτρα της κυβέρνησης. Ο κόσμος συμπεριφέρεται υπεύθυνα. Μόνοι τους προσέρχονται για να δώσουν δείγμα» τονίζει ο κ. Ευαγγελίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι  τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα σε σύνολο 216 εργαστηριακών διαγνώσεων. Σήμερα (6/3), διεκπεραιώθηκαν 292 εργαστηριακές διαγνώσεις, εκ των οποίων διαγνώστηκαν δύο θετικά. Συνολικά στην Αραδίππου, διεκπεραιώθηκαν μέχρι σήμερα 508 δείγματα με έξι θετικά κρούσματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση