ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν παραδέχθηκε ότι «πείραξε» ανήλικο 50χρονος

Πότε θα είναι η επόμενη διαδικασία

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απάντησε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, ο κατηγορούμενος, ηλικίας 50 ετών, κάτοικος Πάφου στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου.

Όλη η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 10 /11/21 για σκοπούς ακρόασης. Στην σημερινή δικάσιμο η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ειρήνη Σάββα ζήτησε αναβολή της διαδικασίας για να μελετήσει εκ νέου κάποια στοιχεία του μαρτυρικού υλικού.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Δικηγόροι, Δρ Ανδρέας Μασούρας και Ροδοσθένης Ροδοσθένους αιτήθηκαν αλλαγές στους όρους εμφάνισης και εγγυήσεων του κατηγορουμένου τις οποίες το Δικαστήριο έκανε δεκτές. Επίσης οι συνήγοροι υπεράσπισης αιτήθηκαν τροποποίηση των όρων από τρεις φορές να εμφανίζεται ο πελάτης τους στον αστυνομικό σταθμό σε 2.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ειρήνη Σάββα δεν έφερε ένσταση στους όρους εμφάνισης και εγγυήσεων του κατηγορούμενου αλλά ούτε και στις δύο μέρες εμφάνισης του στον αστυνομικό σταθμό, αντί τρεις. Συγκεκριμένα το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 50χρονος παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, υπέγραψε εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ, και εκδόθηκε διάταγμα να μην πλησιάζει τον παραπονούμενο.

Το αδίκημα διεπράχθη μεταξύ των ετών 2018- 2019 στην Επαρχία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X