ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν κατέθεσε ακόμη ο πολιτικός του ΑΚΕΛ για την καταγγελία 32χρονης

Αναβλήθηκε η κατάθεσή του την προηγούμενη φορά

24news team

Ακόμη δεν έχει ανηφορήσει προς το ΤΑΕ Αρχηγείου ο πολιτικός που προέρχεται από τους κύκλους του ΑΚΕΛ, εναντίον του οποίου έγινε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (25/2) ήταν αρχικά προγραμματισμένη η κατάθεση του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου ωστόσο αναβλήθηκε, για να προγραμματιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι την Τετάρτη (3/3) αυτό δεν έχει συμβεί. 

Οι ανακριτές συνεχίζουν την διερεύνηση της υπόθεσης, λαμβάνοντας καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα. Το πολιτικό πρόσωπο αναμένεται να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς προς τους ανακριτές οι οποίοι θα διερευνηθούν. 

Θυμίζουμε ότι, όταν ληφθούν όλες οι απαραίτητες καταθέσεις, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης και να μεταβιβαστεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της, όπως έγινε και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που αφορούν καταγγελίες για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Ήδη μερικές υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η καταγγελία της 32χρονης εναντίον πολιτικού

Νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι σε ηλικία 26 ετών, εν έτη 2014 παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της καταγγελίας για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2014, η νεαρή συναντήθηκε τότε με το εν λόγω πρόσωπο ώστε να την βοηθήσει να βρει δουλειά. Αρχικά φέρονται να συναντήθηκαν σε εξωτερικό χώρο και αργότερα η συζήτησή τους συνεχίστηκε στον χώρο όπου διαμένει ο πολιτικός μετά από δική του εισήγηση.

Η 32χρονη σήμερα, που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμα, το πολιτικό πρόσωπο προχώρησε σε άσεμνες πράξεις εναντίον της.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη, έχει κατονομάσει το πολιτικό πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση