ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CYPRA: Αδελφός-ελεγκτής, έλεγχε τον σύζυγο… τον οποίο ελέγχει η γυναίκα του Γ. Λογίστρια

Ο κ. Μυλωνάς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους την εν λόγω υπόθεση

Στέλιος Ξιουρής

Μπορεί να σας μπουρδουκλώσαμε με τον τίτλο του ρεπορτάζ, αλλά η κατάσταση δεν είναι καθόλου περίπλοκη, αλλά πολύ απλή, όπως θα την εξηγήσουμε πιο κάτω.

Συγκεκριμένα και μετά από δηλώσεις του βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλου Μυλωνά ο οποίος απηύθυνε ερωτήματα προς τους αρμόδιους σε σχέση με την λειτουργία το σφαγείου CYPRA, το 24news έψαξε το σχετικό θέμα και αποκαλύπτει τα εξής:

• Στο ερώτημα ποιος ήταν ο Ελεγκτής του σφαγείου CYPRA, η απάντηση είναι ότι πρόκειται για το ελεγκτικό – λογιστικό γραφείο του αδελφού της Γενικής Λογίστριας ΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Όπερ μεθερμηνευόμενο ο αδελφός της Γενικής Λογίστριας έλεγχε τον κουνιάδο του και σύζυγο της κ. Γεωργίου.


Ο Ματσάκης... «πυροβολει» τον Νίκαρο - «Παρουσιάζεται ένας μεθυσμένος...» (vid)


• Στο ερώτημα ποιος είναι ο Πρόεδρος της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας Λογιστικού- Ελεγκτικού Επαγγέλματος ( ΑΔΕΛΕΚ) είναι η Ρέα Γεωργίου. Δηλαδή έλεγχε το γραφείο του αδελφού της , ο οποίος ήταν ο ελεγκτής του σφαγείου του συζύγου. Έχει την σημασία του, καθότι οι πληροφορίες αναφέρουν διάφορα συμβάντα με την δραστηριότητα του σφαγείου τα οποία οι ελεγκτές πρέπει να επισημαίνουν και οπωσδήποτε να μην υπογράφουν τους λογαριασμούς.

• Πόσες επιθεωρήσεις έγιναν από το αρμόδιο Τμήμα επιθεώρησης εργασίας σε σχέση με την εργοδότηση αιτητών ασύλου από το σφαγείο, η απάντηση είναι ελάχιστοι και προς τούτο ευθύνη φέρουν και οι προϊστάμενοι του τμήματος .

Πάντως ο κ. Μυλωνάς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους την εν λόγω υπόθεση, ενώ αν δεν απαντήσουν όπως μας δήλωσε σήμερα, θα παρουσιάσει αύριο τα σχετικά έγγραφα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X