ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες, μέσες και ψηλές, νεφώσεις δυνατό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα, τοπικά στα ανατολικά και τα νότια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, παροδικά αυξημένες, μέσες και ψηλές, νεφώσεις, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη, παραμένοντας όμως αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους και περαιτέρω πτώση μέχρι την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, παραμένοντας όμως πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X