ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» - Υποχωρεί σταδιακά η σκόνη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

24news team

Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα, Τετάρτη (06/12), αφού σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός αρχικά θα είναι συννεφιασμένος και στη συνέχεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο δυτικό μισό και στα βόρεια. Στη συνέχεια οι βροχές αναμένεται να επηρεάσουν και άλλες περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, που σταδιακά υποχωρεί.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο δυτικό μισό και στα βόρεια, ενώ αργότερα μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα θα σημειωθεί και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο σταδιακά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα τοπικά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα συνεχίσουν να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα δίνουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως σε δυτικές και βόρειες περιοχές, ωστόσο αργότερα οι βροχές περιορίζονται σημαντικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά στα υπήνεμα μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και ενδεχομένως να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται το πρωί να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση