ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βράδυ τρόμου στην Λευκωσία: Πιστόλι, πυροβολισμός και... σμίλες

Αναστάτωση, συμπλοκή και συλλήψεις

Γύρω στις 8:45 χθες βράδυ, ενώ 49χρονος κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς την πολυκατοικία όπου διαμένει, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να κτυπούν με τα πόδια τους την κύρια είσοδο.

Ενώ αυτός βρισκόταν ακόμη εντός του αυτοκινήτου του, ζήτησε το λόγο από τα πιο πάνω πρόσωπα. Το ένα από τα πρόσωπα αυτά κατευθύνθηκε προς το μέρος του και άρχισε να κτυπά την πόρτα του αυτοκινήτου με τα χέρια του. Ο 49χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς το όχημα των δύο πιο πάνω προσώπων, όπου αντιλήφθηκε άλλα δύο πρόσωπα να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα.


Ανατίναξαν πάλι ΑΤΜ στη Λεμεσό - Άρπαξαν χρήματα και έγιναν... καπνός


Οι πιο πάνω έφυγαν από το σημείο και 40 περίπου λεπτά αργότερα, επέστρεψαν στη σκηνή τρία οχήματα στα οποία επέβαιναν 12-15 πρόσωπα.

Τα εν λόγω πρόσωπα φέρονται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 49χρονου και άλλων τεσσάρων προσώπων που βρίσκονταν μαζί του, ενώ ένας από τους αφιχθέντες, φέρεται να ανέσυρε πιστόλι με το οποίο σημάδευε ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονταν με τον 49χρονο.

Ο 49χρονος φέρεται να έριξε εναντίον του μια δύο σμίλες, η μία εκ των οποίων κτύπησε το πιστόλι το οποίο έπεσε στο έδαφος. Ταυτόχρονα, ο 49χρονος φέρεται να έριξε ένα πυροβολισμό στον αέρα με το κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του.

Τα εν λόγω πρόσωπα διέφυγαν με τα οχήματα τους ενώ στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκαν 27 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, κομμάτια από γεμιστήρα, ξύλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ως τεκμήριο, παραλήφθηκε επίσης το κυνηγετικό όπλο του 49χρονου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία όσο αφορά τα τρία οχήματα, ένα εκ των οποίων εντοπίστηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ να κινείται σε δρόμο της Λευκωσίας.

Έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός παρέλειψε, με αποτέλεσμα να ανακοπεί σε κοντινή απόσταση μετά από καταδίωξη. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, πρόλαβε να βγει από αυτό προτού σταματήσει εντελώς και τράπηκε σε φυγή. Εντός του οχήματος βρίσκονταν τρία πρόσωπα ηλικίας 43, 34 και 38 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στη βάση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, αφού δεν επιτρεπόταν η διακίνηση τους. Εντοπίστηκε επίσης και συνελήφθηκε ο 22χρονος συνοδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου.

Οδηγήθηκαν και οι τέσσερις στα Γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, στην παρουσία τους, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 15 εκατοστών, με αποτέλεσμα την επανασύλληψη τους για μαχαιροφορία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα πενθήμερης κράτησης τους.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ανακρινόμενος ο άνδρας υποστηρίζει πώς δεν γνωρίζει τα εν λόγω πρόσωπα. Η Αστυνομία, ωστόσο, συνεχίζει εντατικά τις έρευνες του σοβαρού περιστατικού για να καταλήξει σε ασφαλή συμπέρασμα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση