ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βόμβα πίσω από την έκρηξη έξω από το Ιατρικό Κέντρο

Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα

ΚΥΠΕ

Σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από Ιατρικό Κέντρο στην Αραδίππου.

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέφερε ότι «γύρω στις 06.30 σήμερα έγινε αντιληπτή έκρηξη που είχε σημειωθεί έξω από την είσοδο Ιατρικού Κέντρου στην Αραδίππου. Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη έγινε γύρω στη 1 σήμερα τα ξημερώματα και από αυτήν προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του υποστατικού».

Πρόσθεσε ότι «η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και από εξετάσεις που έγιναν από τον Κλάδο Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο μηχανισμό υψηλής ισχύος».

Ανέφερε ακόμα ότι «έχει ήδη κληθεί στην Αστυνομία ένας εκ των ιδιοκτητών του Ιατρικού Κέντρου για να δώσει κατάθεση. Παράλληλα ελέγχονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, για εξασφάλιση μαρτυρίας, που ενδεχομένως να οδηγήσει στην εξιχνίαση του αγνώστου ή των αγνώστων που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το Κέντρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση