ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία: Αστυνομικός γρονθοκοπεί πολίτη στη Λευκωσία (Βίντεο)

Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

24news team

Απίστευτα και πρωτόγνωρα επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (18/7) τόσο στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» όσο και στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΙΓΜΑ» δέχθηκε άνανδρη επίθεση από κουκουλοφόρους.


Έτσι μπούκαραν στο «ΔΙΑ» οι τραμπούκοι (Βίντεο)


Ωστόσο σε ανάρτηση, η οποία έγινε viral στο διαδίκτυο με ποικίλα σχόλια, φαίνεται αστυνομικός να γρονθοκοπεί πολίτη προσπαθώντας να του περάσει χειροπέδες. Σύμφωνα με την ανάρτηση - καταγγελία, οι «πρωταγωνιστές» ήταν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε και φεύγοντας βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομική βία.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Αυτούσια η ανάρτηση 

«Τα βίντεο τραβήχτηκαν από εμένα. Χθες φεύγοντας από την πορεία κάποιος μας προειδοποίησε ότι υπάρχουν φασαρίες στο προεδρικό. Περπατώντας εσυνειδητοποιήσαμε ότι έσυρναν δακρυγόνα. Εν εθέλαμε να περάσουμε σε καμία απολύτως περίπτωση που τζιαμέ που ήταν οι φασαρίες. Όμως το αυτοκίνητο μας ήταν σταθμευμένο λίγο μετά το προεδρικό τζαι για να πάμε τζιαμέ έπρεπε να περάσουμε μέσα που τις φασαρίες. Ο αδερφός της μαμάς μου είχε ήδη προλάβει να πάει στο αυτοκίνητο του, επομένως επιάσα μεν τον τηλέφωνο να περάσει να μας πιάσει για να μας πάρει στο δικό μας αυτοκίνητο που γύρω για να αποφύγουμε τα δακρυγόνα.


«Να πεθάνετε όλοι, και εσύ και ο Τσουρούλλης» (vid)


Ο θείος μου είχε φορτηγό, έβαλε μέσα έμενα, τον αδερφό μου, την μαμά μου, τον παπά μου, την θεία μου, τον θείο μου και τον ξάδελφό μου τζαι εξεκινήσαμε να πάμε. Στα δύο λεπτά ακούμε σειρήνες των περιπολικών τζαι βλέπουμε τρία οχήματα της αστυνομίας να έρχονται κατά πάνω μας. Παλουκώνει τα φρένα ο θείος μου γιατί του έκοψαν την φόρα τζαι το δεύτερο περιπολικό στο τσακ να καρφωθεί πάνω μας. Φκαίνουν οι κύριοι από τα αυτοκίνητα τους με τα ρόπαλα τζαι ξεκινούν μανιωδώς να χτυπάνε το αυτοκίνητο τζαι να φωνάζουν. Ανοίγουμε την πόρτα πίσω τζαι προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν έχουμε κάτι πάνω μας τζαι είμαστε πρόθυμοι να κατέβουμε ήρεμα κάτω να μας ελέγξουν. Έλα όμως που δεν άκουγαν.

Πολλοί από αυτούς ήρθαν προκαταλημένοι έτοιμοι για καβγά. Πέταξαν σε εμένα, την μαμά μου, την θεία μου και τον μικρό μου ξάδερφο σπρέι πιπεριού γιατί κλαίγαμε τζαι τους λέγαμε να σταματήσουν να χτυπούν την οικογένεια μας. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΕΙ . Το ψυχολογικό στρες τζαι τα τραύματα που εν να μας μείνουν μια ζωή ποιος θα μας τα πληρώσει???? Να βλέπω την μαμά να σπαράζει σε λυγμούς που βλέπει τον γιο της χαμέ τζαι τρεις αστυνομικούς που πάνω του τζαι να μεν ξέρω τι να κάμω πως μπορώ να βοηθήσω. Να μεν βλέπω μπροστά μου επειδή είχα κάψιμο στα μάτια, ανυπόφορο κάψιμο. Έχουν περάσει 18 ώρες τζαι ακόμα νιώθω το σώμα μου να καίγεται λες τζαι πραγματικά έβαλαν μου φωτιά. Τα υπόλοιπα φαίνονται στα βίντεο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση