ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία στη Λεμεσό - Πόσους «έγραψε»

Οι καταγγελίες

ΚΥΠΕ

Σε 42 καταγγελίες προχώρησαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο των προσπαθειών για ικανοποίηση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού και πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ 8 το βράδυ της Πέμπτης, με 6 το πρωί της Παρασκευής, περίπολα του ΟΠΕ, ΟΥΛΑΕ, Τροχαίας και ειδικά περίπολα πρόληψης τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος, καθώς και μεικτά περίπολα των σταθμών πόλεως, πραγματοποίησαν ελέγχους και ανακοπές οχημάτων σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, όπου παρατηρείται έξαρση της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα ανακόπηκαν περί τα 53 οχήματα και ελέγχθηκαν 71 πρόσωπα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα, ενώ προέκυψαν 42 καταγγελίες.

Οκτώ καταγγελίες αφορούσαν οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, οκτώ οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, δυο οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μια καταγγελία για οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, δυο για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και πέντε καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Εξάλλου, έξι καταγγελίες έγιναν για οδήγηση οχήματος που ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, έξι για άδειες κυκλοφορίας, μια για οδήγηση χωρίς φώτα πορείας, μια για οδήγηση ηλεκτρικού σκούτερ σε μη εγκεκριμένη οδό, μια για φιμέ τζάμια στο όχημα και μια καταγγελία για οδήγηση οχήματος χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και τα οποία οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, όπου κατέβαλαν μέρος του οφειλόμενου ποσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση