ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυξημένα μέτρα στη Λευκωσία για διαμαρτυρία Αράβων

Σε συναγερμό οι Αρχές

24news team

Στο «πόδι» βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές σχετικά με εκδήλωση διαμαρτυρίας για τους βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται από Αραβόφωνους Μουσουλμάνους στην παλιά Λευκωσία

Ηεκδήλωση διαμαρτυρίας γίνεται μετά την προσευχή που έγινε στο τέμενος Ομέριε με την αστυνομία να περιφρουρεί την περιοχή με σκοπό να αποφευχθεί το οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό.

Εξάλλου αυξημένα μέτρα λήφθηκαν τόσο στην Ισραηλινή Πρεσβεία όσο και σε άλλους χώρους λόγω της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς. 

Κλείνουν την πρόσβαση για οχήματα στους χώρους αφίξεων των αεροδρομίων

Κλειστός για όλα τα οχήματα εκτός από ταξί, θα παραμείνει μέχρι νεότερης ανακοίνωσης ο δρόμος στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Το Υπουργείο σημειώνει ότι όσοι επιθυμούν να παραλάβουν επιβάτες, μπορούν να χρησιμοποιούν τον δρόμο στο επίπεδο των αναχωρήσεων ή τους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου.

Αναφορικά με το αεροδρόμιο Πάφου, σημειώνεται ότι κλειστό για την τροχαία κίνηση εκτός από ταξί θα παραμείνει το τμήμα του δρόμου που εφάπτεται του τερματικού κτηρίου, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης. Όσοι επιθυμούν να επιβιβάσουν ή αποβιβάσουν επιβάτες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης των ταξί του αεροδρομίου.

Το Υπουργείο παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση