ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτούς ψάχνουν για την άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό (pics)

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

To ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνά τα αδικήματα της 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πρόκλησης τραυματισμού, 4. Πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, 5. Παράνομης συνάθροισης, και 6. Οχλαγωγίας, που διαπράχθηκαν στις 10 Μαρτίου 2023, στην επαρχία Λεμεσού.

Φωτογραφιές 19 συνολικά προσώπων, που φαίνονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, δίνονται στη δημοσιότητα, ως προς την υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 22805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (10/3) όταν περίπου πενήντα άτομα, μετέβησαν έξω από μπυραρία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας και κρατώντας ρόπαλα και σιδερολοστούς επιτέθηκαν και κτύπησαν δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 30 και 43 ετών, ενώ αυτοί βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τους.

Προκάλεσαν, επίσης, εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο των παραπονούμενων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X