ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται από την πορεία των αγροτών

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Ανακοινώσεις

Ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των αγροτών, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Λευκωσία, με σκοπό τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του κοινού, η Αστυνομία ενημερώνει ότι:

Στους δρόμους, στους οποίους θα διακινηθεί η πορεία με τα τρακτέρ, θα υπάρχει αστυνομική συνοδεία για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρξουν αποκοπές δρόμων.

Γύρω στις 10.30π.μ. αύριο Δευτέρα, οι διαδηλωτές θα διακινηθούν κατά μήκος της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (από την περιοχή του Jumbo Λακατάμειας, μέχρι τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη), όπου στη συνέχεια θα ενωθούν με άλλη μερίδα διαδηλωτών και μέσω της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, θα φτάσουν μέχρι τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Αθαλάσσας.

Στη συνέχεια, θα διακινηθούν στη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι τη λεωφόρο Στροβόλου και ακολούθως, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς το Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια, από τα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης των λεωφόρων Δημοσθένη Σεβέρη με Γρίβα Διγενή, θα περάσουν μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών, την Ελληνική Πρεσβεία και θα καταλήξουν στη λεωφόρο Βύρωνος μπροστά από το “Σπίτι της Ευρώπης”.

Κατά τη συγκέντρωσή τους έξω από το «Σπίτι της Ευρώπης», η λεωφόρος Βύρωνος θα είναι πλήρως αποκομμένη για την τροχαία κίνηση.

Ως εκ των πιο πάνω, προτρέπεται το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις της Αστυνομίας για αποτροπή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση