ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το σοκαριστικό email που στάλθηκε σε σχολεία της Κύπρου

Από διεύθυνση εξωτερικού το απειλητικό email

24news team

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σχολεία της Κύπρου έπειτα από ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη και το οποίο έκανε λόγο για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού. Αμέσως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν με την Αστυνομία να σπεύδει σε μεγάλο αριθμό σχολείων για να διεξάγει τις σχετικές έρευνες.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι υπήρξε μία έκτακτη σύσκεψη στο Αρχηγείο στην οποία παρευρέθηκαν και λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας.

«Συζητήθηκε, αξιολογήθηκε και υπήρξε συντονισμός ενεργειών για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα», σημείωσε ο κος. Ανδρέου ενώ ανέφερε πως έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή οδηγίες στα σχολεία να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας τόνισε πως, «Έχουν γίνει έρευνες σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό σχολείων όπου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, έχουν δοθεί οδηγίες για συνέχιση των μαθημάτων», προσθέτοντας πως δεν έχει εντοπιστεί το οτιδήποτε.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα, διευκρίνισε ο κος Ανδρέου, έχει σταλεί από ένα συγκεκριμένο χρήστη. «Η ηλεκτρονική διεύθυνση το οποίο στάλθηκε το email είναι από χώρα του εξωτερικού», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία με επίσημη της ανακοίνωση ενημερώνει ότι συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή της Interpol και Europol.

Το email-σοκ

Το email που στάλθηκε στα σχολεία, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω, είναι σοκαριστικό.

Απόσπασμα από τα όσα αναφέρει το email

Υπάρχει μια βόμβα στο σχολείο.

Πάντα περιμέναμε την μέρα που μπορούμε να κατεβούμε στην πόλη και να μην κρύψουμε τα πρόσωπά μας.

Θα έρθει η μέρα που οι εικόνες μας στο κεφάλι μας θα γίνουν η καταστροφική δύναμη της πραγματικότητας που θα νιώσετε σε αυτούς τους τοίχους .

Το αίμα των εκπαιδευτικών θα χυθεί στα σχολεία.

Θα τους κόψουμε το λαιμό.

Οι εχθροί του Αλλάχ θα πουν ψέματα για τις πράξεις μας.

Η Σαρία δεν χωρίζει τους μη πιστούς σε πολεμικές και ειρηνικές...

… Θα σας καταστρέψουμε στους δρόμους.

Τα φορτηγά μας είναι γεμάτα εκρηκτικά.

Θα σας καταστρέψουμε στις κεντρικές πλατείες όπως στη Νίκαια.

Και θα κόψει τα πλήθη με μαχαίρια.

Θα σπάσουν σε σας και θα ανατιναχθούν.

Θα σε πνίξουμε στο αίμα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση