ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά έστειλε ο Γκιώνης στην Αστυνομία - Φωτογραφίες και αναρτήσεις

Στα χέρια των Αρχών η επιστολή

24news team

Στα χέρια των Κυπριακών Αρχών βρίσκεται η επιστολή με σχετικά στοιχεία που κατέχει ο Ηλίας Γκιώνης για το κύκλωμα μαστροπείας που δρα στην Ελλάδα με πλοκάμια και στην Κύπρο, αφού ο ακτιβιστής την απέστειλε μέσω email.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή, αποτελείται από 47 σελίδες, περιλαμβανομένου και φωτογραφικού υλικού από διάφορες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται πώς όλες οι πληροφορίες, τις οποίες έχει αποστείλει ο Γκιώνης θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσα από ανάρτησή του ενημερώνε πώς θα στείλει στις Ελληνικές και Κυπριακές Αρχές 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού καθώς και 45 σελίδες ανάλυσης.

Όπως αναφέρει, «μου πήρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια». 

Αυτούσια η ανάρτησή του

«Εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων.
Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Μου πηρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ινσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω.

Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που ο οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα».

Κανένα στοιχείο από Ελληνική Αστυνομία

Μετά από επικοινωνία που είχαν το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, οι Ηγεσίες της Αστυνομίας Κύπρου και της Ελληνικής, για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, που διερευνά η Αστυνομία στην Ελλάδα και σε σχέση με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται και με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, δρα και στο νησί μας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την αντίστοιχη της Κύπρου, από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X