ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήρθε για διακοπές στην Κύπρο και είναι σε κώμα από τον Αύγουστο

Μεγάλη κινητοποίηση με την διεξαγωγή εράνου από τους οικείους του

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 23χρονο ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και τώρα νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσηλευτήριο του νησιού.

Η πτώση και ο τραυματισμός

Συγκεκριμένα ο νεαρός παραθέριζε στην Αγία Νάπα, όταν στις 16 Αυγούστου, γύρω στις 21:40 το βράδυ η Αστυνομία πληροφορήθηκε, ότι νεαρό πρόσωπο, ενώ βρισκόταν στην οροφή εστιατορίου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της δύναμης, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι ο 23χρονος, ενώ βρισκόταν σε βεράντα δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας, σε κάποια στιγμή ανέβηκε στην οροφή του εστιατορίου και ενώ περπατούσε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών περίπου μέτρων.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο αγώνας της οικογένειας για επιστροφή στο σπίτι

Δύσκολες ώρες περνά πέραν από τον ίδιο και η οικογένεια του η οποία προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να πάρει τον James Coltherd-Walls, πίσω στο σπίτι του.

Ο νεαρός νοσηλεύεται πέραν του ενός μηνός στο νοσοκομείο με αιμορραγία στον εγκέφαλο και σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου η οικογένεια του χρειάζεται περίπου 27.000 αγγλικές λίρες για να τον μεταφέρει σε νοσηλευτήριο του Brighton από όπου κατάγεται.

Η μητέρα του με βάση τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι απελπισμένη αφού θεωρούσε ότι το παιδί της θα ταξίδευε την Δευτέρα αλλά πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Royal Sussex County.

Τώρα πια ελπίζει και περιμένει ότι ο James θα καταφέρει να μεταφερθεί σήμερα Πέμπτη.

Να σημειωθεί ότι για την πολυδάπανη διαδικασία, αφού είναι απαραίτητη η παρουσία ομάδας εξειδικευμένων ιατρών, νοσηλευτών αλλά και αεροπλάνο-ασθενοφόρο, οικογενειακή φίλη, δημιούργησε μία σελίδα με την ονομασία «Go Fund Me» με το κοινό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά της. Είναι μάλιστα εκπληκτικό το ότι από την Δευτέρα που δημιουργήθηκε η σελίδα μαζεύτηκαν 23.700 αγγλικές λίρες.

Σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης είπε ότι «η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Φτάσαμε στον στόχο μας στις πρώτες 18 ώρες, ήταν τρελό».

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του James, τόνισε ότι «θα μπορούσε να ξυπνήσει αύριο ή θα μπορούσε να ξυπνήσει μέσα σε τρεις μήνες. Τα σημάδια είναι θετικά αλλά δεν μπορούμε να μάθουμε αν θα υπάρξουν μόνιμες βλάβες»

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση