ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αστυνομία: Ζήτησε κλείσιμο του ΣΥ.ΦΙ Απόλλων

Μετά και τα τελευταία επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό

24news team

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των Αρχών στη Λεμεσό για επίλυση του προβλήματος της οπαδικής βίας μετά και τα τελευταία επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της πόλης ανάμεσα σε οπαδούς του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29ης Μάιου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού έστειλε επιστολή προς τον Δήμο για ανάκληση της άδειας λειτουργίας του Συνδέσμου Φιλάθλων του Απόλλων Λεμεσού. Αφορμή για το εν λόγω αίτημα της Αστυνομίας ήταν τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις 15/11 ανάμεσα σε οπαδούς του Απόλλων και της Ομόνοιας 29Μ. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την επιστολή που έφτασε στον Δήμο, είναι πως άτομα που συμμετείχαν στην πορεία κατά των μεταναστών την 1η Σεπτεμβρίου, η οποία εξελίχθηκε σε άγρια ρατσιστική επίθεση στους δρόμους της Λεμεσού, είχαν ξεκινήσει από τον Σύνδεσμο του Απόλλωνα. Αξιοποιώντας λοιπόν τα δύο αυτά περιστατικά, η Αστυνομία ζήτησε από τον Δήμο την ανάκληση άδειας λειτουργίας του ΣΥ.ΦΙ του Απόλλωνα.

Υπενθυμίζεται πως στις 15/11 και γύρω στις 23:00 το βράδυ, ομάδες οπαδών που μαζεύτηκαν στα ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα και Θύρας 9 κρατώντας πέτρες, ξύλα, μολότοφ, φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα ξεκίνησαν επεισόδια στο κέντρο της πόλης. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν ο τραυματισμός ενός 21χρονο με κάταγμα στον αγκώνα, ενώ ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Να σημειωθεί πως από τις μέχρι στιγμής έρευνες των Αρχών, έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί και κατηγορηθεί γραπτώς, έξι ύποπτα πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση