ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχηγός για Μεταξά: Ο στυγερός εγκληματίας βρίσκεται στην φυλακή

«Το Δικαστήριο του επέβαλε την πιο βαριά ποινή»

Στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργου Σαββίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, σύσκεψη του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη με τους Αστυνομικούς Διευθυντές/Διοικητές και Αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Στην ομιλία του ο Αρχηγός της Αστυνομίας δεν παρέλειψε να σχολιάσει την υπόθεση του Μεταξά καθώς και την ποινή που του επιβλήθηκε.

«Τα συγκλονιστικά συμβάντα έχουν γίνει η αιτία και η αφορμή για ανασύνταξη δυνάμεων. Θεωρώ ως ελάχιστο δείγμα γραφής της άμεσης αντίδρασής μας, το γεγονός ότι ο στυγερός εγκληματίας, Νίκος Μεταξάς, που αφαίρεσε τη ζωή 7 ανυπεράσπιστων γυναικών και παιδιών, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή».

Συνεχίζοντας ο κύριος Μιχαηλίδης είπε «το Δικαστήριο του επέβαλε την πιο βαριά ποινή ισοβίτη στα ιστορικά της Δικαιοσύνης, από την εποχή της κατάργησης της θανατικής ποινής. Η εξέλιξη αυτή, υπήρξε προϊόν της σκληρής και επίπονης προσπάθειας που ανέλαβαν οι ανακριτές μας, κάνοντας το πρώτο σημαντικό έμπρακτο βήμα, αναστροφής των εντυπώσεων και της εικόνας που δημιουργήθηκε, για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό της Αστυνομίας».

Από πλευράς του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης ανέφερε πως «η αστυνομία έχει δεχθεί πολλά πυρά ακόμη για τη διερεύνηση του θέματος. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους για εξεύρεση των θυμάτων».

«Τα πρόσφατα γεγονότα που έφεραν παραιτήσεις άφησαν ανοιχτές πληγές» είπε ο κύριος Σαββίδης, προσθέτοντας «τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση θα σταθούμε δίπλα στην Αστυνομία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X