ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου - Το παρελθόν του 34χρονου στο κάδρο των ερευνών

Η κατάσταση υγείας του θύματος

24news team

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 34χρονος, θύμα της νέας εγκληματικής επίθεσης που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στην περιοχή της Λακατάμιας στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστο Ανδρέου, πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ ο τρόπος και η μέθοδος που έγινε το συγκεκριμένο έγκλημα προκαλεί έντονη ανησυχία στις διωκτικές αρχές, οι οποίες για ακόμη μια φορά πιάστηκαν στον ύπνο, με το οργανωμένο έγκλημα να δρα ανενόχλητο εκ νέου μέρα-μεσημέρι, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση, ενώ να σημειωθεί πως από τη σκηνή παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια τα οποία θα τύχουν εξετάσεων. Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως είναι πολύ σύντομα για να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα για τα κίνητρα των δραστων, φαίνεται όμως πως οι Αρχές ξεψαχνίζουν το παρελθόν του 34χρονου θύματος, γνωστού στις Αρχές και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι έρευνες για να διαπιστωθούν, σε πρώιμο στάδιο, τα κίνητρα των δραστών.

Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του 34χρονου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε πως το θύμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, με κάποιες επιπλοκές στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έτσι έγινε η απόπειρα φόνου σε πολυσύχναστο δρόμο της Λευκωσίας

Οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό γύρω στις 12:15 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν έλαβαν πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με τους δράστες να τον ακολουθούν με μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ. Σε κάποιο σημείο, ο 34χρονος φαίνεται να ελάττωσε ταχύτητα και τότε οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, προσέγγισαν το θύμα και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Οι δράστες πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον του στόχου τους, με τη μία από τις τρεις σφαίρες να τον βρίσκει στο λαιμό. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X