ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον μαχαίρωσε με φόντο τα ναρκωτικά - Κρίσιμα ο 41χρονος

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 41χρονος, ο οποίος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά το πρωί της Πέμπτης (8/6).

Εναντίον του 38χρόνου δράστη, εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφορά επιθετικού οργάνου, κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο πρόσωπα είναι γνωστά στις Αστυνομικές Αρχές για διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κίνητρο πίσω από την αιματηρή επίθεση φέρεται να είναι προσωπικές διαφορές με φόντο τα ναρκωτικά, και για αυτό το λόγο η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών είχε συμμετοχή στις έρευνες.

Ωστόσο, από πλευράς Διωκτικών Αρχών, διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για την απόπειρα φόνου μέχρι να «κλειδώσει» η αιτία της εγκληματικής ενέργειας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Γύρω στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης (8/6), ο 41χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά, ενώ ο 38χρονος, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε χώρο υποδοχής ξενοδοχείου, κρατώντας μαχαίρι.

Ο 38χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος βρισκόταν στο ξενοδοχείο, προσπάθησε να διαφύγει, πηδώντας από περιτοιχίσματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.

Εναντίον του δράστη, διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X