ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στο Στρόβολο: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία

Τον ψάχνουν παντού

Τα στοιχεία και φωτογραφία υπόπτου, ο οποίος καταζητείται για την υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 23 Νοεμβρίου, 2020, στην Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Nouman Sabir, 23 χρόνων, από το Πακιστάν, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, 23 Νοεμβρίου, με θύμα 28χρονο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 28χρονος δέχθηκε επίθεση από άλλα πρόσωπα, ενώ βρισκόταν έξω από την κατοικία του στο Στρόβολο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, όπου υπέστη κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου και αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X