ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου: Στο κελί για 8 μέρες ο 27χρονος

Ο 27χρονος ομολόγησε την πράξη του στις Αρχές καθώς ανακρινόταν

24news team

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 9/6/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 27χρονος ομολόγησε την πράξη του στις Αρχές καθώς ανακρινόταν, ενώ φέρεται να είπε ότι σκοπός του ήταν να σκοτώσει τον 35χρονο.

Ο συλληφθέντας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης, ενώ θα εξεταστεί και από ψυχίατρο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης,(9/6) ενώ ο 35χρονος βρισκόταν σε περιοχή της Λεμεσού, όπου εργάζεται ως οικοδόμος, δέχθηκε επίθεση από πρόσωπο που εργάζονται μαζί και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο σώμα.

Ο δράστης της επίθεσης εγκατέλειψε το σημείο, ενώ ο 35χρονος μεταφέρθηκε από τον εργοδότη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ανοιχτό τραύμα στο θώρακα και σοβαρό τραύμα στον πνεύμονα.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος που διέμενε περιστασιακά στη Λεμεσό αλλά μόνιμα στη επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία στα Πολεμίδια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X