ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στην Πάφο - Πότε απαντά στις κατηγορίες ο 34χρονος

Πυροβόλησε 31χρονο

ΚΥΠΕ

Για τις 16 Νοεμβρίου ορίστηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο η διαδικασία σε σχέση με υπόθεση εναντίον 31χρονου για απόπειρα φόνου.

Ο 34χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε κοινότητα της επαρχίας Πάφου με θύμα 31χρονο.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 16 Νοεμβρίου 2023 και διέταξε όπως ο 34χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 16η Νοεμβρίου ημερομηνία κατά την οποία αυτός αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου καθώς και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 05:30 της Κυριακής 24ης Σεπτεμβρίου, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε, συνέχισε ο κ. Νικολάου, ο 34χρονος, ο οποίος φέρεται «είτε τον ακολουθούσε, είτε να τον ανέμενε στη σκηνή» με τη χρήση κυνηγετικού όπλου φέρεται «να τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον».

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως στο μέρος προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και οι οποίοι κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Ακολούθως, όπως είπε, το θύμα μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως, σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις και το αίτιο του επεισοδίου φαίνεται να είναι κάποιες διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση