ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στην Πάφο - Δεν παραδέχεται ο 34χρονος

Το χρονικό της υπόθεσης

ΚΥΠΕ

Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει 34χρονος, ο οποίος είναι ύποπτος σε υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου σε κοινότητα της Πάφου, εναντίον 31χρονου που δέχθηκε πυροβολισμό έξω από την οικία του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου, ζήτησε από το μόνιμο κακουργιοδικείο Πάφου την κράτηση του 34χρονου, ωστόσο η υπεράσπιση, δικηγόρος Άρτεμις Σαββίδου, ζήτησε όπως ο πελάτης της αφεθεί ελεύθερος με όρους. Το Δικαστήριο επιφύλαξε την απόφαση του για τις τις 22 Νοεμβρίου του 2023 στις 09:30 το πρωί και διέταξε όπως μέχρι τότε ο 34χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Το Δικαστήριο επίσης όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης στις 25 Ιανουαρίου του 2024.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου καθώς και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 05:30 της Κυριακής 24ης Σεπτεμβρίου, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε, ο 34χρονος ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται είτε να ακολουθούσε το θύμα, είτε να τον ανέμενε στη σκηνή, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου φέρεται «να τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον».

Στο μέρος προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Ακολούθως, το θύμα μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση