ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Ροδοθέου - Εντόπισαν σκούτερ - Τρεις συλλήψεις (Pics)

Ανακρίσεις επί ανακρίσεων

Σε τρεις συλλήψεις, δύο Ελληνοκυπρίων και ενός αλλοδαπού, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου που σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας (26/11) στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη των τριών προσώπων μετά τον εντοπισμό μοτοσυκλέτας, πλησίον της ΠΕΟ στη Παλλουριώτισσα, η οποία προσομοιάζει με τη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου.

Νωρίτερα: 

Με το πρώτο φως της ημέρας, η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, συνεχίζει την διερεύνηση στην σκηνή της απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου.

Να σημειωθεί ότι οι σφαίρες των δραστών που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, έπληξαν το πίσω μέρος του οχήματος, ενώ ευδιάκριτες είναι στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε:

Οι επιστημονικές εξετάσεις στα βλήματα, αναμένεται ότι θα καταδείξουν και τον τύπο του όπλου που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Τα γεγονότα

Στόχος αγνώστων έγινε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ροδοθέου Χριστοφή, εναντίον του οποίου άνοιξαν πυρ, σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας.


«Τελικά κοιμήθηκες για πάντα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ να είναι η μηχανή»


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, η απόπειρα σημειώθηκε στις 23:10 χθες στην περιοχή του Hilton, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα έριξαν πέντε πυροβολισμούς κατά αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 57χρονος.


Νέο αίμα στην άσφαλτο: Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο


Όπως ανέφερε στο 24News αστυνομική πηγή, ο στόχος των δραστών δεν τραυματίστηκε, ενώ οι ύποπτοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X