ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα – Πολίτης βρήκε όπλο κοντά στη σκηνή

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής (4/12), μετά από εντοπισμό πυροβόλου όπλου κοντά στη σκηνή της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το πρωί στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες οι οποίοι είναι φίλοι των θυμάτων της απόπειρας, εντόπισαν το όπλο σε απόσταση 400-500 περίπου μέτρων από τη σκηνή, σε χόρτα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο, ενώ στο σημείο μαζί με το όπλο βρέθηκαν γάντια και κουκούλα. 

Σημειώνεται πως στη γύρω περιοχή ήδη γίνονται έρευνες από της αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της απόπειρας φαίνεται να ήταν ο 42χρονος, ο οποίος είναι συγγενής προσώπου καλά γνωστού στις αστυνομικές αρχές.

Το όπλο παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαφανεί εάν πρόκειται για το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράσης.

Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Υπενθυμίζεται ότι υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το πρωί στην Επ. Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία, ενώ εκτός κινδύνου είναι οι δύο τραυματίες, 42χρονος και εξάχρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που δέχθηκε τα ξημερώματα πυροβολισμούς από άγνωστο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα για να πάνε για κυνήγι, με οδηγό 42χρονο, συνοδηγό 40χρονο και επιβάτη ανήλικο παιδί, ηλικίας έξι ετών, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος όσο και το εξάχρονο παιδάκι.

Αμφότεροι, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου για το ανήλικο παιδί διαπιστώθηκε, ότι φέρει διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξιό πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Ο 42χρονος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X