ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Ορόκλινη - Καταζητείται ο Αντρέας Χρίστου

Τον ψάχνουν παντού

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Αντρέα Χρίστου, 35 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 04/12/2022 στην Ορόκλινη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Εξαφανίστηκε και έδωσε το κινητό του στην αδελφή του

Θυμίζουμε πως ο ανακριτής ανέφερε χθες, ενώπιον του Δικαστηρίου πως ο 35χρονος δηλώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από την αδελφή του στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ως ελλείπον πρόσωπο. Η αδελφή του 35χρονου, είπε, είχε αναφέρει ακόμα στην Αστυνομία ότι αυτός της είχε αποκαλύψει πως συνωμότησαν μαζί με τον ύποπτο 34χρονο για να διαπράξουν τη δολοφονία του 42χρονου στην Ορόκλινη και ότι θα λάμβανε από αυτόν το χρηματικό ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο στο τέλος έλαβε μόνο 20 χιλιάδες.

Ο 35χρονος παρέδωσε επίσης στην αδελφή του, σύμφωνα με τα όσα η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο και έδωσε στη συνέχεια στις Αρχές και τυγχάνει αξιολόγησης.

Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο έριξε πυροβολισμούς εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση